043-4583110 (Limburg) | 035-5312163 ('t Gooi en Vechtstreek) info@hetrobertshuis.nl
Werken bij Het Robertshuis? Solliciteer hier

Vacature

Ondersteunend begeleider

Ondersteunend begeleider (M/V) kinderen met autisme

Wie zijn wij?

Stichting het Robertshuis is per direct op zoek naar ondersteunend begeleiders. Het Robertshuis biedt dagbehandeling voor kinderen, jeugdigen en (jong-) volwassenen met een stoornis binnen het Autisme Spectrum (ASS) met onder andere locaties in regio ‘t Gooi (Laren, Soest, ‘s Gravenland). Dit doen we dagelijks met een jong, gedreven en enthousiast team.

Wat ga je doen?

Als ondersteunend begeleider verzorg en begeleid je de kinderen middels behandelmethodieken conform het zorgleefplan.

Dit doe je om de ontwikkeling te stimuleren en de zelfredzaamheid te vergroten van de kinderen, jeugdigen en (jong-)volwassenen.

Als ondersteunend begeleider biedt je dagelijkse begeleiding aan de kinderen in hun dagelijks leven. Je begeleidt ze bij hun persoonlijke verzorging, dagelijkse bezigheden, werkmomenten en bij hun vrijetijdsbesteding.

Ook zorg je ervoor dat de behandelgroep blijft draaien en doe je huishoudelijke werkzaamheden. In je werk word je aangestuurd door een junior of senior begeleider en kun je altijd rekenen op je collega begeleiders.

Wat zijn de functie-eisen?

Als ondersteunend begeleider ben je enthousiast en heb je affiniteit met de doelgroep. Je hebt een improviserend vermogen en bent in staat om probleemoplossend te werken.

Ook ben je stressbestendig en kun je je flexibel opstellen. Je bent in het bezit van een MBO diploma in de zorgsector en je bent in het bezit van rijbewijs en een eigen auto.

Arbeidsvoorwaarden

Het Robertshuis biedt je een uitdagende en stimulerende omgeving. Je werkt in kleine en hechte teams, waarbij je samen aan het doel werkt, namelijk de ontwikkeling van kinderen. De functie is te vervullen op fulltime basis (36 uur verdeeld over 5 dagen per week) of parttime basis (24 uur verdeeld over 2,5 dag per week), waarbij de enige onregelmatige dienst iedere overdag op zaterdag is ingepland.

Het betreft een arbeidsovereenkomst voor bepaalde periode, waarbij uitzicht is op een vast dienstverband. Inschaling en arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd en wil jij ons team komen versterken? Stuur dan je sollicitatie met een (korte) motivatie en CV naar info @hetrobertshuis.nl of bel 035-5312163 voor meer informatie.

Soort dienstverband: Voltijd, Deeltijd