043-4583110 (Limburg) | 035-3038154 ('t Gooi en Vechtstreek) info@hetrobertshuis.nl

Vacature

Junior begeleider Noorbeek

Junior Begeleider kinderen met Autisme 24-36 uur p/w

Wie zijn wij?

Stichting het Robertshuis is per direct op zoek naar junior begeleiders. Het Robertshuis biedt dagbehandeling voor kinderen, jeugdigen en (jong-)volwassenen met een stoornis binnen het Autisme Spectrum (ASS) met onder andere locaties in Noorbeek, Mheer en Slenaken. Dit doen we dagelijks met een jong, gedreven en enthousiast team.

Wat ga je doen?

Als junior begeleider verzorg en begeleid je de kinderen middels intensieve methodieken conform het zorgleefplan. Dit doe je om de ontwikkeling te stimuleren en de zelfredzaamheid te vergroten van de kinderen, jeugdigen en (jong-)volwassenen.

Middels behandelmethodieken, zoals ABA (Applied Behaviour Analysis), PRT (Pivotal Response Treatment) en DTT (Discrete Trial Training), werk je dagelijks aan deze doelen. Het groepje kinderen dat onder je verantwoording valt, betreft een maximaal aantal van drie kinderen, waardoor de behandeling zeer effectief is en het wat betreft het kunnen werken aan gestelde doelen, haalbaar is.

Met de andere begeleiders van de groep vorm je een hecht team, dat wordt aangestuurd door de senior begeleider. Door jouw dagelijkse begeleiding van de kinderen signaleer je de behoeften, mogelijkheden, knelpunten en probleemsituaties van de kinderen en de afdeling en deze informatie geef je door aan de senior begeleider.

Ook ben je in staat vragen van ouders/verzorgers te signaleren en door te geven aan je senior begeleider. Daarnaast ligt het registreren, rapporteren en verstrekken van informatie over de dagelijkse gang van zaken binnen jouw verantwoordelijkheidsgebied. Verder vragen we van je ondersteunende werkzaamheden te verrichten.

Ten slotte ben je als junior begeleider verantwoordelijk voor het uitvoeren van de protocollen en de binnen de stichting geldende procedures.

Wat zijn de functie-eisen?

Als junior begeleider ben je enthousiast en heb je affiniteit met de doelgroep. Je hebt een improviserend vermogen en bent in staat om probleemoplossend te werken. Ook ben je stressbestendig en kun je je flexibel opstellen.

Om informatie goed over te kunnen dragen ben je zowel mondeling als schriftelijk vaardig. Je hebt een MBO, HBO of universitair werk- en denkniveau en je bent in het bezit van rijbewijs en een eigen auto voor het vervoeren van de kinderen.

Arbeidsvoorwaarden

Het Robertshuis biedt je een uitdagende en stimulerende omgeving. Je werkt in kleine en hechte teams, waarbij je samen aan het doel werkt, namelijk de ontwikkeling van kinderen. De functie is te vervullen op fulltime basis (36 uur verdeeld over 5 dagen per week) of parttime basis (24 uur verdeeld over 2,5 dag per week), waarbij de enige onregelmatige dienst om de week overdag op zaterdag is ingepland.

Ook zijn er doorgroeimogelijkheden bij relevante achtergrond en passende motivatie tot senior begeleider of gedragswetenschapper; al onze gedragswetenschappers, orthopedagogen en (kinder-)psychologen werkzaam binnen de organisatie zijn begonnen als junior begeleider. Het betreft een arbeidovereenkomst voor bepaalde periode, waarbij uitzicht is op een vast dienstverband.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd en wil jij ons team komen versterken? Mail dan je sollicitatie met een (korte) motivatie en CV.

Soort dienstverband: Voltijd, Deeltijd

Licentie en/of certificaat:
• Rijbewijs (Vereist)

Taal:
• Nederlands (Vereist)