043-4583110 (Limburg) | 035-3038154 ('t Gooi en Vechtstreek) info@hetrobertshuis.nl

Vacature

Stagiaire

Stagiaire (M/V)

Wie zijn wij?

Stichting het Robertshuis is op zoek naar stagiaires op MBO, HBO en universitair niveau. Het Robertshuis is een WLZ erkend en HKZ gecertificeerd zorgcentrum en biedt dagbehandeling voor kinderen, jeugdigen en (jong-)volwassenen met een stoornis binnen het Autisme Spectrum (ASS) met onder andere locaties in Hilversum, Laren en Soest. Dit doen we dagelijks met een gedreven en enthousiast team.

Wat ga je doen?

Als stagiaire biedt je ondersteuning aan junior begeleiders en begeleid, onder begeleiding van een junior/senior begeleider, kinderen conform het zorgleefplan.

Dit doe je om de ontwikkeling te stimuleren en de zelfredzaamheid te vergroten van de kinderen, jeugdigen en (jong-)volwassenen.

Middels behandelmethodieken, zoals ABA (Applied Behaviour Analysis), PRT (Pivotal Response Treatment) en DTT (Discrete Trial Training), werk je dagelijks aan deze doelen.

Verder vragen we van je ondersteunende werkzaamheden te verrichten en werk je volgens de protocollen en de binnen de stichting geldende procedures.

Wat zijn de functie-eisen?

Als stagiaire ben je enthousiast en heb je affiniteit met de doelgroep. Je volgt momenteel een MBO, HBO of universitaire opleiding in de richting van de zorg.

Arbeidsvoorwaarden

Het Robertshuis biedt je een uitdagende en stimulerende omgeving. Je werkt in kleine en hechte teams, waarbij je samen aan het doel werkt. Als stagiaire krijg je €5,- per uur betaald voor je gewerkte uren. De dagbehandelingstijden zijn van 8.45-15.00u.

Tevens bestaat de mogelijkheid om naast je stagedagen ook tijdens de naschoolse begeleiding of op zaterdag te werken als oproepkracht.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd en wil jij ons team komen versterken?

Stuur dan je sollicitatie met een (korte) motivatie en CV naar info @hetrobertsthuis.nl of bel 035-3038154 voor meer informatie.