043-4583110 (Limburg) | 035-3038154 ('t Gooi en Vechtstreek) info@hetrobertshuis.nl

Vacature

Senior begeleider

Senior begeleider

Wie zijn wij?

Stichting het Robertshuis is per direct op zoek naar senior begeleiders. Het Robertshuis biedt dagbehandeling voor kinderen, jeugdigen en (jong-)volwassenen met een stoornis binnen het Autisme Spectrum (ASS) met onder andere locaties in regio ‘t Gooi (Laren, Soest, ‘s Gravenland). Dit doen we dagelijks met een jong, gedreven en enthousiast team.

Wat ga je doen?

Als senior begeleider ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de behandeling van kinderen middels intensieve methodieken conform het zorgplan en ga je therapeutisch te werk.

Dit doe je om de ontwikkeling te stimuleren en de zelfredzaamheid te vergroten van de kinderen, jeugdigen en (jong-) volwassenen.

Als behandelaar/therapeut werk je individueel of in groepsverband specifiek aan gestelde doelen met de kinderen van jouw afdeling.

Je maakt hiervoor je eigen dagplanning en bent verantwoordelijk voor de maandelijkse rapportage over de voortgang op de verschillende behandeldoelen. De behandelmethodieken die hiervoor worden ingezet zijn DTT en PRT.

Alle behandelingen worden op maat gemaakt en voor ieder kind in overleg met de gedragswetenschapper specifiek afgestemd. Jouw inbreng wordt hierin gezien als belangrijk onderdeel. De therapie wordt gestructureerd en ontwikkelingsstimulerend geboden.

Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor ouders en voert voortgangsgesprekken samen met de gedragswetenschapper. Ten slotte ben je als senior begeleider verantwoordelijk voor het uitvoeren van de protocollen en de binnen de stichting geldende procedures.

Wat zijn de functie-eisen?

Als senior begeleider ben je enthousiast en heb je affiniteit met de doelgroep. Je hebt een improviserend vermogen en bent in staat om probleemoplossend te werken.

Ook ben je stressbestendig en kun je je flexibel opstellen. Om informatie goed over te kunnen dragen ben je zowel mondeling als schriftelijk vaardig. Je hebt een afgeronde HBO opleiding in de zorgsector en je bent in het bezit van rijbewijs en een eigen auto.

Arbeidsvoorwaarden

Het Robertshuis biedt je een uitdagende en stimulerende omgeving. Je werkt in kleine en hechte teams. De functie is te vervullen bij voorkeur op fulltime basis (36 uur verdeeld over 5 dagen per week), in overleg kan een parttime dienstverband besproken, waarbij de enige onregelmatige dienst mogelijk om de week overdag op zaterdag is ingepland.

Het betreft een arbeidsovereenkomst voor bepaalde periode, waarbij uitzicht is op een vast dienstverband. Inschaling en arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd en wil jij ons team komen versterken? Stuur dan je sollicitatie met een (korte) motivatie en CV naar info @hetrobertshuis.nl of bel 035-3038154 voor meer informatie.

Meer informatie is ook te vinden op de website: www.hetrobertshuis.nl