043-4583110 (Limburg) | 035-3038154 ('t Gooi en Vechtstreek) info@hetrobertshuis.nl

Vacature

Leerling begeleider BBL

Leerling begeleider kinderen met autisme (BBL)

Wil jij werken én tegelijkertijd een diploma behalen? Solliciteer dan naar de BBL-opleiding bij Stichting het Robertshuis. Je werkt als leerling-werknemer minimaal 23 uur per week en gaat een dag per week naar school. BBL-opleidingen zijn er op MBO niveau 1 en 2, funderend beroepsonderwijs, en op niveau 3 en 4, middelbaar beroepsonderwijs. Het is daarbij noodzakelijk zelf al verbonden te zijn aan een onderwijsinstelling en je te hebben ingeschreven voor een passende opleiding.

Binnen het Robertshuis kun je tot en met MBO niveau 3 leren de functie van ondersteunend begeleider uit te voeren, met MBO niveau 4 betreft dit de functie van junior begeleider. Na afronding van je opleiding is er de mogelijkheid als medewerker in dienst te komen bij het Robertshuis.
Het Robertshuis biedt dagbehandeling voor kinderen, jeugdigen en (jong-) volwassenen met een stoornis binnen het Autisme Spectrum (ASS) met onder andere locaties in regio ‘t Gooi (Laren, Soest, ‘s Gravenland). Dit doen we dagelijks met een jong, gedreven en enthousiast team.

Wanneer je de BBL opleiding doet en je werkplek bij het Robertshuis is, worden je studiekosten door het Robertshuis vergoed. Salaris-inschaling is conform het minimum jeugdloon.

Wat ga je doen?

Als leerling ondersteunend begeleider/junior begeleider verzorg en begeleid je de kinderen middels behandelmethodieken conform het zorgleefplan. Dit doe je om de ontwikkeling te stimuleren en de zelfredzaamheid te vergroten van de kinderen, jeugdigen en (jong-)volwassenen.
Als ondersteunend begeleider biedt je dagelijkse begeleiding aan de kinderen in hun dagelijks leven. Je begeleidt ze bij hun persoonlijke verzorging, dagelijkse bezigheden, werkmomenten en bij hun vrijetijdsbesteding.

Ook zorg je ervoor dat de behandelgroep blijft draaien en doe je huishoudelijke werkzaamheden. In je werk word je aangestuurd door een ondersteunend, junior of senior begeleider en kun je altijd rekenen op je collega begeleiders.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd en wil jij je BBL opleiding volgen met het Robertshuis als werkplek? Stuur dan je sollicitatie met een (korte) motivatie en CV naar info @hetrobertshuis.nl of bel 035-3038154 voor meer informatie.

Soort dienstverband: Voltijd, Deeltijd