043-4583110 (Limburg) | 035-3038154 ('t Gooi en Vechtstreek) info@hetrobertshuis.nl

Stichting

Het Robertshuis

Gespecialiseerd en gecertificeerd in

ABA, DTT, PRT en Zindelijkheidstraining

AUTISME DE WERELD IN

Wie zijn wij?

Het Robertshuis is een ouderinitiatief opgezet voor kinderen die niet in de reguliere zorg terecht kunnen of hier zijn vastgelopen. Wij maken gebruik van wetenschappelijk bewezen methodieken.

We zijn gespecialiseerd en gecertificeerd in ABA, DTT, PRT, zindelijkheidstrainingen, re-integratie richting onderwijs en sensorische integratie die verweven zijn in de behandeling.
Lees meer

Doelgroep

Voor wie zijn wij?

Zindelijkheidstraining

Uniek programma obv PRT

Locaties

Waar behandelen en begeleiden wij?
Nieuws

Nieuws

Inspectierapport

Het Robertshuis voldeed op het moment van het toezicht aan 24 van de 26 onderzochte verwachtingen uit het toetsingskader Verantwoorde Hulp voor Jeugd. Bij negen verwachtingen formuleerde de inspectie een aandachtspunt.

Kwaliteitsverslag van Het Robertsthuis

Voor de gehandicaptenzorg is een Kwaliteitskader geschreven waarin wordt uitgelegd hoe kwaliteit eruit ziet. In het Kader staat wat landelijk belangrijk wordt gevonden en hoe organisaties daarover verslag moeten doen…

Resultaten  tevredenheid cliënt

“Er is wederom conform legenda een Goed resultaat bereikt en vergeleken met 2017 is dit ook gemiddeld genomen gestegen van 120 naar 121…”

Nieuwsbericht Corona

Met dit nieuwsbericht wil ik u blijven informeren over de voortgang van de ontwikkelingen tijdens deze coronacrises en u proberen duidelijkheid te geven over de gevolgen van de versoepelingsmaatregelen van de overheid voor onze Stichting…

Tevredenheidsonderzoek 2024

Cliënttevredenheid

Medewerkerstevredenheid